Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mesajul colegilor din Sectia Obstetrica pentru doamna doctor Alina Denciu

Mesajul colegilor din Sectia Obstetrica pentru doamna doctor Alina Denciu

SECTIA OBSTETRICA GINECOLOGIE

Cuvintele sunt mici, greu de gasit si mai ales putine cand vrei sa exprimi sentimente sincere si ganduri bune pentru cineva apropiat care trece printr-un mare necaz.

Alina, esti colega noastra si te iubim pentru ceea ce esti tu si familia ta frumoasa si, pana nu demult, fericita. Si pentru ca stim ca fericirea si iubirea familiei tale reprezinta totul pentru tine, vrem sa stii ca suntem alaturi de tine si te vom sprijini pentru ca ceea ce s-a intamplat in seara de 14 noiembrie sa ramana doar un vis urat, dat la o parte de catre voi, dar si de catre noi toti.

Intelegem ca treci prin momente cumplite, asteptand de la distanta vesti despre starea de sanatate a lui Catalin, langa care , din rationamente logice nu poti sa fii.

Intelegem mai ales ca primesti vesti pe care cu luciditate si intelepciune trebuie sa le cenzurezi pentru copii si parinti, iar tu trebuie sa ramai tare si zambitoare cu toata suferinta ta ascunsa.

Suntem convinsi ca situatia lui Catalin se va imbunatati constant, dar poate prea lent pentru dorinta ta si a noastra, insa, cu ajutor medical, speranta si rugaciune va reveni la un moment dat alaturi de voi si va fi iarasi ceea ce doresti cu ardoare : sot, tata si medic dedicat.

Vrem sa fim alaturi de tine si de restul familiei tale pana ce veti fi iarasi toti impreuna pentru ca apoi, sa puteti da uitarii ceea ce a fost la un moment dat o perioada grea din viata voastra .

 

Colegii si prietenii tai din sectia OG.

Sari la conținut