Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Relatii pacienti

35 Comments

 • Bună ziua, am întâlnit un medic tânăr extraordinar, care a înțeles din mers situația în care se afla fratele meu și m-a ajutat imediat. Sunt onorată și fericită că l-am întâlnit pe Dr. Gheorghinca Ștefan de la secția urologie. Să avem grijă și să-i respectăm pe tinerii noștri. Am mare încredere în ei; sunt deștepți, buni , muncitori, empatici, și multe alte calități!!!

 • Mulțumesc din suflet d-nei doctor Paiu Alina Elena. Pe 20.07.2020 soțul meu a ajuns la urgenta și l-a operat la cap. O intervenție nu chiar ușoară. Datorită dânsei trăiește, iar copii mei, unul de 5 ani și unul se 2 ani jumate, au tata. Va doresc tot binele din lume. Ați făcut ceva extraordinar, pentru noi, o minune. Deși spitalul arată jalnic, medicii sunt extraordinari. Doar cuvinte frumoase pentru personal, iar pentru d-na doctor….. cuvintele sunt de prisos. Va mulțumesc ca ați fost acolo.

 • CELE mai caldurose multumiri , doamnei doctor BUZILA SILIVA , un medic deosebit de atent cu pacientii , un profesionist dedicat muncii sale ,foarte grijuliu cu suferinta pacientului NU gasesc suficiente cuvinte pentru a descrie bunatatea si disponibilitatea dnei doctor BUZILA ,… SA ii dea Dumnezeu VIATA LUNGA SI FERICITA ,,, M.Z.

 • NU STIU cine conduce AIS dar este un dezastru vineri 21 apilie am incercat timp de70 minute sa obtion o legatura la un cabinet interior dar fie nu raspundea nimeni fie prezenta ocupat 0233237039AM incercat si prin centrala spitalului ,,, interior 100 dar mi s-a spus ca nu se poate da legatura ca AIS NU RASPUNDE ,,, CHIAR NU PUTETI sa creati coditii ca pacientii sa nu piarda ore pt o programare?>

 • Am fost internat la secția Boli Infecțioase la începutul lunii Decembrie 2017, diagnostic pneumonie. Domnişoara doctor ALEXANDRA VIERU nota 10, seriozitate, profesionalism şi mai ales integritate, mă înțelegeți, a refuzat până şi o bombonică de Moş Nicolae :). Asistentele şi infirmierele, de asemenea, comportament ireproşabil. M-am externat cu o părere foarte bună despre secție şi personal şi totodată cu gândul că se pare că mai sunt şi excepții, anume că în spitalele de pe la noi, au mai rămas şi OAMENI, nu doar….
  Mai pe la sfârşitul lunii Ianuarie 2018, durere mare, UPU, doctorul ALEXANDRU JUNCU medic chirurg de gardă, operație, internare. Auzisem poveşti precum că la chirurgie, unii medici mai dau chix, adevarate sau nu, nu ştiu, deci nu pot să ma pronunț.
  Dacă despre doctorul de la boli infecțioase numai cuvinte de lauda, despre doctorul ALEXANDRU JUNCU cuvintele sunt de prisos, OM şi MEDIC deosebit, cu o dăruire în meseria lui cu totul specială. De la comunicarea cu pacientul şi pãna la operație, vizite, etc., totul exemplar. Nimic mai prejos din partea asistentelor şi asistenților, se ştiu ei :). Cam atât despre experiențele mele la Spitalul Județean Neamț. Am fost eu mai norocos decât alții sau chiar mai sunt oameni care îşi fac treaba în țara asta. Tare aş vrea să cred că e vorba de a doua variantă! Sănătate şi inimă bună ;).

 • Multumesc doamnei doctor Denciu pt ca m-a facut sa ma simt in siguranta toata perioada sarcinii,cat si in timpul nasterii…pt ca a avut mereu timp pt mine si telefoanele mele…pt zambete si felul de a fi…pt mine este o super doamna!

 • 1
 • 2

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut